Deltagerinfo

Cirka 2 uger før lejren vil i modtage en mail med alle deltagerinformationerne. Her på siden er der lidt om det basale.

Bivuak 

I skal sove i bivuak under hele kurset. For at hjælpe jer med at holde varmen skaffer vi halm I kan lægge i jeres bivuak. I skal medbringe to gode presenninger til bivuakken samt teltstænger, pløkker og andet I mener der er nødvendigt for at slå en bivuak op. Presenningerne skal være så store at hele patruljen og jeres oppakning kan ligge tørt. Vi vil anbefale jer at medbringe et telt-underlag eller lignende, så I ikke skal ligge direkte i halmen. Der er naturligvis rafter på centeret i kan bygge af. Øv jer gerne i at bygge inden påsken, da det ikke altid er nemt at få lavet en bivuak der er stor og tæt. Teltstænger og lignende skal stadig medbringes til at bygge bivuak på heiken.

Patruljekassen

I skal selv medbringe en patruljekasse til kurset. Den skal indeholde alt hvad I skal bruge til at bygge en lejrplads op og lave mad over bål. I vil modtage en detaljeret pakkeliste sammen med deltagerinformationerne

Forplejning
På kurset sørger knasterne for at handle ind og have opskrifter klar til retterne. Som spejder skal man blot selv tilberede maden. Dvs der er ingen madbestilling hjemmefra, og deltagerprisen dækker også mad til alle måltider hele ugen.

Under kurset vil man kunne handle slik, snack, sodavand, lejr t-shirts osv i vores egen lille slikbod "Dilleren".